eletrajz_1

12 éves koromtól kezdtem el érdeklődni a bűvészet iránt. Magával ragadott ennek a művészetnek a sokoldalúsága és varázsa. Az első 1-2 évben csak bámultam a városomban néha fellépő bűvészeket, majd 1-2 egyszerű bűvésztrükk megtanulásával elkezdtem szórakoztatni barátaimat. Az elért apró sikerek mindig újabb és újabb mutatványok megtanulására ösztönöztek.


eletrajz_218
évesen katonai főiskolán folytattam tanulmányaimat, ahol már aktívan felléeletrajz_3ptem színpadi műsorommal. Katonatiszti pályámat egészen 1997-ig összekapcsoltam a bűvészettel. Az 1997 és 1998-ban elért “AZ ÉV MÁGUSA” címeim után megváltam a katonatiszti pályámtól és minden időmet és energiámat a bűvészetnek szenteltem.

 

 

Soha nem volt tanítómesterem!

Az évek során összegyűjtött videó, könyv és DVD gyűjteményem adja meg a mai napig a szakmai tudásom alapjait.

1998-2000 között rendszeresen szerepeltem a Magyar Televíziók különböző műsoraiban

  • tv2  Napló
  • tv2  Plussz (Bûvészsuli)
  • mtv 1-es csatorna Leg-leg-leg
  • mtv 1-es csatorna Tanoda (Buvészsuli)
  • rtl Fókusz
  • tv2 Aktív
2002-ben elhatároztam, hogy részt veszek 2003-as hollandiai bűvész világbajnokságon. A felkészülés során több nemzetközi versenyt nyertem meg és értem el helyezéseket (lásd eredmények), ennek eredményeképpen a 2003-as hollandiai bűvész világbajnokságon elértem életem legnagyobb sikerét: 3. helyet szereztem a mikromágia kategóriában. Azóta járom a világot a színpadi és mikromágia műsorommal (lásd hírek), de ha csak tehetem, Magyarországon is igyekszem minél több meghívásnak eleget tenni.  eletrajz_4

 

eletrajz_5A kényszer univerzális bűvésszé tett. A műfaj minden kategóriájában és ágában tudok műsort előadni (lásd megrendelhető műsorok).

A 2004-es angol bűvészbajnoki cím elnyerésével megvalósult az egyik legnagyobb álmom, meghívást kaptam a Hollywood-i MAGIC CASTLE-ba, a “bûvészet Mekkájába”. 2004-ben felléphettem a Híres FFFF kongresszuson. Batáviában (USA), ahol a világ legjobb mikromágusait gyűjtik össze minden évben. Az itt elért sikerem alapján meghívást kaptam a 2005-ös FFFF kongresszusra is (lásd: hírek)eletrajz_6

A legbüszkébb mégis a filmgyűjteményemre vagyok. 15 éve gyűjtöm a bűvész filmeket. Több földrész gyűjtőivel tartom a kapcsolatot, így folyamatosan gyarapodik Közép-Európa legnagyobb bűvészfilm gyűjteménye!

Nem készültem tudatosan bűvésznek, csak egyszerűen megszerettem és az életemmé vált. A mai napig egy mottó szerint dolgozom:

 

“Ha nem tűzöl magad elé elérhetetlen célokat, még az elérhetőeket sem fogod elérni!”

-anonymus-