Gyermek műsorok: Óvodásoknak: (zenés-játékos bábokkal, lufikkal színesített vidám műsor 40-60 percben)

 

Iskolásoknak: Zenés-vidám műsor, a gyerekek bevonásával, korlátlan időtartamban. Kívánságra búvész suli a gyerekeknek. Bűvészmutatványok megtanulása az elkészítéstől a bemutatásig.

musor_1 musor_2 musor_3

 

Felnőtt műsorok: Diszkóknak, bároknak az alkalomhoz és a helyhez illő műsor akár egyedi igények kielégítésével is.
Éttermek, szórakozóhelyek, sörfesztiválok, falunapok, ..stb látványos illúziószámokkal tarkított műsor, melyből nem marad ki, a humor, a vidámság, mely természetesen a közönség bevonásával jön létre.

musor_4 musor_5 musor_6

 

Birthday Party: Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt speciálisan az alkalomhoz illően megkoreografált műsor.

musor_7 musor_8 musor_9

 

Esküvők, lakodalmak: Több éve lépek fel ilyen jellegű műsorokkal, mely varázslatos hangulatot ad ennek a különleges és sokak számára fontos eseménynek.

musor_10 musor_11 musor_12

 

Mikromágia (asztali bűvészet): Ez az a kategória, amiben életem legnagyobb sikerét értem el. Alkalmas éttermeknek külön műsorszámként (pl.: vacsora, vagy ebédidő alatt), vagy kiegészítés képen a színpadi műsor után. A közönség testközelből láthatja a világ egyik legjobb mikromágusának csodáit! Ha igazi varázslatot akar látni, ezt ne hagyja ki!

musor_13 musor_14 musor_15

 

Bűvészkazetta: Megvásárolható Galambos Fecó Bűvész Titkok című 60 perces videókazettája amelyen több, mint 20 mutatványt tanulhatnak meg felnőttek, gyerekek egyaránt.

musor_16

 

Egyéb: Találja ki a legelképesztőbb ötletét a fellépés helyszínére és jellegére vonatkozóan és ámuljon, hogy válik a lehetetlen lehetségessé.

musor_17
A műsorok előadása lehetséges magyar, angol és német nyelven.

Ár megegyezés szerint a műsor jellegétől és időtartamától függően.